Konsument:

Vi erbjuder bred erfarenhet från varumärkesprofilering till säljtävlingar i butik och ren utbudsreklam för livsmedel, friluftsartiklar, skor, drycker, larm och säkerhet samt diverse annat.

Exempel på referenser: Absolut Vodka, Arla Food, Barilla, Balance Gym, Din Optiker, Exotic Snacks, Kavat, Lactalis, LOreal, My Window, Nivea, Primus, Schick, Securitas och Spendrups.


   
B2B:

Hur pratar proffs med proffs? Vi kan språket. Från industriföretag och IT-bolag till installationsföretag och fastighetsbolag samt alla tänkbara konsult- och servicetjänsteföretag.

Exempel på referenser: Bergvik Flooring, BMC Software, Bravida, Carl Hanssons Rör & Värme, Fabege, Gernandt och Danielsson Advokatbyrå, Nynäs AB, Posten Sverige, Sandvik AB, Scanacon, Struktur och Ventilator.

     

Utbildningsföretag:

Lära för livet är viktigt. Det gäller både för skolungdomar som skall göra sitt gymnasieval till chefsämnen som går en renodlade ledarskapskurs. Vi vet hur ni som utbildningsföretag jobbar och vad som är viktigt för er.

Exempel på referenser: Alamanco, HAO, Komanco och SISU Idrottsutbildarna.

   

Hotell och konferens:

Med inspiration och funktion som kommunikationsvapen skapar vi effektiv reklam inom hotell- och konferenssektorn.

Exempel på referenser: Grythyttans Gästgivaregård, Häringe Slott, Mälargården, Tammsvik Konferens & Herrgård och Tallmogården.

 

   

Nyhetsbrev

Få saker är så relationsskapande som nyhetsbrev. Det gäller oavsett om det är en digitalprodukt eller en tryckt upplaga. Nyhetsbrev är ett mycket effektivt sätt att hålla kontakten med en kundkrets.

Exempel på referenser: Alamanco, Bravida, Stockholmsidrotten, Tage Hotels, Venair och Ventilator .

   

Föreningar, idrott, läkemedel och hälsa

Från Skogmulle till Karolinska Sjukhuset och allmän friskvård.

Exempel på referenser: Balance Gym, Friluftsfrämjandet, Karolinska Institutet, Skogsmulle och Stockholms Idrottsförbund.

   

Mat, dryck och inspiration

Mat och dryck i alla former är en källa till det goda livet och god hälsa. Därför är det roligt att kunna presentera produktioner som omfattar allt ifrån kokböcker och receptbroschyrer till Årets Kock-inbjudningar.

Exempel på referenser: Soppboken, Primus outdoor coocking, Kavats festliga barnrecept samt recept och inspirationsbroschyrer för mjölk, ost, pasta m m.